Hus og have

Varme på terassen

gør det dejligt at opholde sig på terassen eller udenfor på en fortovscafé efter solen er gået ned, og det bliver køligere i vejret. En terrassevarmer som varmer via infrarød varme, giver for det første en behagelig varme, hvor man ikke føler, at man bliver grillet, selvom man sidder tæt på den. Til gengæld hjælper den til med at fordele varmen, imens den samtidig ikke bruger alverdens energi på at generere og fordele varmen.

Hos www.puresolution.dk finder man et stort udvalg af terrassevarmere. Hos Pure Solution finder man, udover de infrarøde terrassevarmere også terrassevarmere, der drives af henholdsvis gas og el. Uanset om man vælger en terrassevarmer, der afgiver varme via infrarød, via gas eller via el, kan man være helt sikker på, at alle terrassevarmerne fra Pure Solution dels er udført i en yderst professionel kvalitet og dels er produceret i Europa, nemlig i England af det engelske firma Tansun. Det er kundernes garanti for, at den terrassevarmer man køber, både er sikkerhedsmæssigt og kvalitetsmæssig i orden og ikke mindst, at den lever op til europæiske standarder indenfor sikkerheds- og miljømæssige krav.

Hvis man ser på det økonomiske aspekt i en terassevarmer og ud fra dette sammenligner en terrassevarmer med infrarød i forhold til en terrassevarmer, der generere varme via el, er der lidt af en forskel. Varmelampe med infrarød er dels langt mere effektive end en varmelampe / terassevarmer, der afgiver varme via el, og den er også typisk noget billigere end de terassevarmere, der generere energi fra gas eller el. Derudover skal man bide mærke i, at en infrarød terassevarmer, som tidligere nævnt, ikke afgiver så meget varme, at man føler, man bliver grillet, når man sidder ved siden af den, hvilket gør brugen af den langt mere behagelig. Det samlede resultat af disse ting er, at den også på det miljømæssige aspekt er langt bedre.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close