Hus og have

Solcelleanlæg, grøn energi for fremtiden

Klimaet er i den grad kommet på den politiske dagsordenen, og noget af det, som der er med til at sænke CO2-forbruget og ikke mindst CO2-udslippet er solceller. Solceller består af solcelleanlæg, som monteres på eksempelvis taget på et hus, en stor mark, eller andre steder, hvor det har adgang til solens stråler. Via en proces i et solcelleanlæg, bliver solenergi omdannet til eksempelvis elektrisk energi, som så igen kan bruges til den strøm, vi bruger i dagligdagen. Solenergi kan, foruden elektrisk energi, også omdannes til termisk energi, altså varme. Således kan man på en ressourcebesparende og miljøvenlig måde genere både strøm og varme til både små private husstande såvel som større erhvervsvirksomheder.

KlimaEnergi A/S er et dansk firma, som forhandler solcelleanlæg til både private hustande samt erhvervsvirksomheder. Solceller erhverv såvel som privat er lidt af en investering, men det er en investering, som er ret sikker, idet solen jo gerne skulle blive ved med at skinne mange mange mange år i fremtiden endnu! Hvis man gør sig tanker om at investere i et solcelleanlæg, er det en rigtig god idé, at man tager KlimaEnergi A/S med på råd omkring hvordan man bedst muligt forvandler solenergi til strøm og varme.

Der skal nemlig tages overvejelser i forhold til størrelsen af anlægget, placeringen af anlægget samt hvordan der bedst muligt kan produceres den ønskede energi, uden at der sættes for meget spild til af andre ressourcer den anden vej (læs. økonomiske ressourcer). Det giver ikke den store mening, at man investere i et solcelleanlæg for dels at kunne lave mere grøn energi samt spare på energipriserne, hvis det alligevel betyder, at man skal investere yderligere.

Det gode ved et solcelleanlæg er, at der ikke er noget vedligehold på det. I stedet kan man læne sig tilbage og nyde, at man både udleder mindre energi og spare penge. Anlægget er koblet op på en overvågningsdevise, så hvis teknikken driller, eller der er brug for teknisk assistance, så får man enten en sms-besked eller en mail, hvorefter man kan bestille en tekniker til at fixe det.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close