Sport og friluftsliv

Sund søvn med en dyne med kapok


Har du bestemt dig for inden for ikke ret så længe at udskifte din nuværende dyne og hovedpude med noget nyt og lækkert? Hvis du er på udkig efter en allergivenlig løsning, så skulle du tage og vende blikket mod produkter med fyld af kapok. Hvis du ikke har hørt om dette materiale før, så er det absolut på tide at gå på nettet og se dig om. Her finder du nemlig et stort udbud af forhandlere af sengetøj med det fantastiske fyld. Kapok er naturfibre, der bliver høstet af lokale arbejdere i for eksempel Sydamerika, Afrika og Østasien. Det gør de fra de vildtvoksende kapoktræer. Der er tale om et bæredygtigt materiale, som på grund af tilstedeværelsen af et bitterstof i fibrene gør det umuligt for bakterier, svampesporer og husstøvmider at trives i kapokken. Det gør det selvfølgelig oplagt at vælge sengetøj med kapok, hvis du eller en anden i din familie er allergiker eller astmatiker. Eller du vil reducere risikoen for at blive det.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close