Boligindretning

Vi skal indtænke miljøet


Vi skal indtænke miljøet i alle forskellige sammenhænge vi hver især indgår i. At klimaet har forandret sig drastisk over de senere år, det er vidst ikke gået nogens næse forbi. Klimaet raser og viser sig fra sin bidske side med storme og tørke i nogle verdensdele, og regn og oversvømmelse andre steder. Tydelige tegn på at der er rykket på nogle grundliggende balancer, og pilen mod os mennesker. Vi har i årevis bare forbrugt og vækstet os frem, og nu er ved vi ved at betale en al for høj pris for vores grådighed. Heldigvis er verdens ledere og regeringer kommet på banen, og har indset at der skal gøres noget aktivt i forhold til klimaet nu. Industrien står også klar, og verdens befolkninger rundt omkring er også fremme i skoene. De vil gerne give deres positive bidrag til et bedre miljø, så forudsætningerne er til stede nu, for at sikre at kloden kommer i bedre tilstand.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close