Computer og IT

Vi elsker det blå hav


Havet er en dragende størrelse, og vi er så super heldige, at vi i Danmark er omgivet af hav. Faktisk er det sådan, at ligemeget hvor henne i landet du befinder dig, så er du rent faktisk aldrig længere end cirka 50 kilometer fra hav og strand. Hvordan går det så med dig, er du god til at inddrage naturen i din dagligdag eller er det noget du går og drømmer om, men ikke har fået realiseret endnu?

Start i det små

Hvis hele naturfænomenet er nyt territorium for dig, så start i det små med at ligge korte naturoplevelser ind i din hverdag. Små øjeblikke hvor du retter fokus ud i naturen, enten ved at sidde stille og kigge ud, eller aktivt gå ud i naturen. Herefter kan du bygge på med større naturoplevelser og måske endda inddrage venner eller familie, således at det bliver til fælles oplevelser. Find din egen metode og før den ud i livet og bliv et gladere menneske.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close