Elektronik

Flexair for sund arbejdsmiljø

Skab et bedre arbejdsmiljø med Flexair

Med industrialiseringens komme i det nittende århundrede, er der samtidig kommet mere fokus på arbejdsmiljø og lovgivning herom. Der er ikke længere tale om, at man står med et søm og en hammer, når man sætter en reol sammen på fabrikken. Der indgår masser af maskiner og elektronik, der godt kan koste en legemesdel eller to, hvis man ikke er påpasselig. På fabrikker, hvor der indgår masser af støv og spåner efter enten træ- eller metalproduktion, kan luftkvaliteten blive så dårlig, at det går udover medarbejdernes lungehelbred. Derfor er der indført en arbejdsmiljølov, der passer på medarbejdernes ve og vel. En af de virksomheder, der har gjort en forretning ud af denne arbejdsmiljølov er Flexair, der producerer, sælger og servicerer blandt andet industri udsugning.

 

Køb din udsugning hos specialisten

Flexair er specialisterne på området med industriel udsugning. Når man taler industriudsugning, kan det dækker over en bred vifte af udsugning. Det kan f.eks. være udsugning af svejse- og skærerøg, eller til at fjerne udstødningsgasser fra lastbiler og entreprenørmaskiner. Det kan også være en reel støvsuger til rengøring på værksteder, industri og byggepladser. Sidder du i en virksomhed, der har brug for en industriudsugning, så søg mere viden på https://www.flexair.dk/.

Bytte, bytte købmand

Når Flexair er ude på opgaver, får de ofte brugt udstyr retur. Der kan derfor ligge en god mulighed for at gøre en god handel, hvis man ikke nødvendigvis har brug for splinternyt anlæg. Der kan være tale om flere forskellige slags udstyr, fra brugte industriudsugere til varmegenvindingsanlæg. Selv om f.eks. en industristøvsuger er kommet retur er det ikke ensbetydende med, at den er kaput. Der kan ligge mange år tilbage i den, og den er måske blevet udskiftet, fordi virksomheden har fået ny certificering, der kræver et andet udstyr. Flexair har administration, lager og værksted i Ølstykke på Sjælland, men har salgskontor i både øst og vest, så hele Danmark kan dækkes uden problemer. Flexair udbyder projektering, salg og montering af de bedste udsugningsprodukter.

 

 

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close