Elektronik

Flexair for sund arbejdsmiljø

https://www.flexair.dk/

Går De I tanker om at investere i udsugningsanlæg, er www.flexair.dk et rigtig godt bud. Flexair er et handels- og ingeniørfirma der beskæftiger sig med projektering, salg og montering af udsugningsløsninger til den danske industri, og som ligger vægt på ansvarlighed og troværdighed overfor såvel kunder som leverandører. Salgskontor, lager og værksted har til huse i Ølstykke, som ligger nord for Roskilde, samt salgskontor beliggende i Esbjerg, Flexair er dermed landsdækkende, og tilbyder konsulentbesøg for rådgivning og tilbud i hele Danmark.
https://www.flexair.dk er en kompetent og seriøs samarbejdspartner med fokus på kundernes behov, og tilpasser løsninger ud fra aktuelle ønsker og krav, og tilbyder optimale løsninger med fokus på at sikre bedre arbejdsmiljø for medarbejderne. Et godt arbejdsmiljø er med til at give gode og stabile medarbejdere, og mindsker samtidig omkostninger til sygefravær.
Flexair arbejder med alle former for industri udsugning, og har medarbejdere med mere end 35 års erfaring inden for brancen.

Vellykket industri udsugning

Flexair udfører alle typer opgaver, og med deres store ekspertise er du sikker på at få korrekte og veldimensionerede udsugningsanlæg. Flexair tilbyder bl.a. centralstøvsugere for rengøring og procesudsugning til industri, fabrikker og værksteder, udsugning af svejse- og skærerøg, filteranlæg, sugearme og ventilatorer. Andre eksempler er fjernelse af udstødningsgasser fra biler, lastbiler, entreprenørmaskiner etc., rumventilation med varmegenvinding helt op til 85 %, industristøvsugere, spånsug for skoler og uddannelsesinstitutioner, ventilatorer, automatiske skydespjæld mv.

Bestil rådgiver besøg

Flexair’s dygtige kompetente rådgivere sidder klar, og besøger gerne din virksomhed. Dette besøg er gratis og uforpligtende.

Vis mere

Relaterede nyheder

Close
Close