Mad og Sundhed

Har du husket at tjekket de nationale regler

Selvom man for eksempel bevæger sig inden for EU. Så kan der godt være forskellige regler, der ikke er det samme, det ene sted, som det er de andre steder. Derfor kan det også godt være en rigtig god ide, at sætte sig lidt ind i reglerne, inden man går i gang med at bryde dem. Specielt hvis man skal lave noget, som man måske godt ved kunne være lidt på grænsen. Så er det nemlig bedre, at være på den sikre side.

En god investering i tid

Det kan være en rigtig god investering lige at bruge ganske kort tid på, at finde frem til mest udbredte regler. Man kan selvfølgelig ikke dykke ned i alle de regler, der måtte være. Dem kender man jo sikkert heller ikke herhjemme. Men hvis der er ting, hvor man måske tænker, at der kunne det godt være lidt tricky. Så er det bedre at undersøge det en gang for meget, i stedet for at få dyre lærepenge i form af bøder eller anden straf.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close