Ukategoriseret

Nyt og brugt kontorinventar fra Kontorzonen


En makulator er supergod, hvis man har dokumenter og andre papirer, som man ikke vil dele med andre. Er du på udkig efter en Makulator, finder du den hos Kontorzonen.

Kontorzonen har et stort og bredt udvalg af makulatorer, både til virksomheder og private. Makulatorerne fås i forskellige farver, funktioner og design, og Kontorzonen giver desuden mulighed for at du kan købe både brugte og nye makulatorer.

2 forskellige slags makulatorer

Der findes overordnet to forskellige former for makulatorer, hvor den ene er en strimmelmakulering og den anden er en krydsmakulering. Ved en strimmelmakulering bliver dokumenterne lavet om til tynde papirstrimler, hvor krydsmakuleringen skærer papiret til små partikler, så det næsten er umuligt at genskabe dokumentet igen.

På Kontorzonens hjemmeside kan du se deres store udvalg af makulatorer, og her kan produkterne variere fra tid til anden, da de ofte indkøber produkter brugte. Derfor er man også meget velkommen til at komme ind forbi den fysiske butik i København, hvor man også kan se alle de andre møbler, som Kontorzonen tilbyder, såsom el-borde, kontorstole og mange andre gode ting.

Om Kontorzonen

Kontorzonen forhandler alt indenfor kontorinventar,heriblandt hæve/sænkeborde. Derudover også brugte kontormøbler i rigtig god stand – oftest købes der fra konkursauktioner når firmaer f.eks. lukker eller udskifter deres inventar.

Kig forbi Kontorzonens hjemmeside og se det store udvalg af kontorinventar, og hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker, kan du enten komme ind i den store fysiske butik i København, eller du kan ringe til dem. De står altid til rådighed for en samtale, hvor i sammen kan finde ud af hvad jeres virksomhed søger af inventar. Nyt inventar kan leveres meget hurtigt, hvor brugt inventar afhænger af hvad der er i sortimentet på dagen.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close