Ukategoriseret

Isolering med gratis energitjek

Energirenovering med energitilskud

I disse tider er der stor fokus på miljøet, både i Danmark og i hele verden. Klimaforandringer skræmmer de fleste, og vi skal alle gøre en indsats for at forbedre vores klima. En af mulighederne er at energirenovere din bolig, og dermed mindske forbruget på opvarmning, hvilket er gavnligt både for miljøet og ens egen pengepung. Kontakt Witas Isolering for et godt tilbud. Witas har mange års erfaring inden for isolering og er eksperter i loftisolering, hulmursisolering og isolering af krybekældre og etageadskillelser private og erhvervsbygninger. Witas isolerer med ISOVER glasuldsgranulat, som er en effektiv glasuldsløsning til isolering af loft og hulmur.
Det er ikke alle der ved det, men du kan faktisk få betalt en del af udgiften med et kontant tilskud, når du energirenoverer din bolig, og man kan fratrække det såkaldte håndværkerfradrag ved energirenovering af din bolig.

Book et møde

Witas har stor erfaring og gør det enkelt for dig. Book et møde og Witas kommer ud til dig, og der sendes efterfølgende et uforpligtende tilbud på projektet. Derefter udfører Witas arbejdet til aftalt pris og med de bedste materialer.
Du kan også bestille et gratis energitjek, hvor Witas gennemgår husets døre, vinduer, træværk, tag, tagrender, loft og hulmursisolering. Du får en detaljeret husrapport med vedligeholdelsestips, løsningsforslag til energibesparelser og evt.
reparationer.

Facadeisolering

Facadeisolering klares nemt med hulmursisolering. Der bores små huller i muren og der blæses ISOVER granulat ind i hulmuren, og derefter tætnes hullerne, og er næsten usynlig. Facade isolering har flere fordele – du sparer på varmeregningen, du forbedrer din boligs energimærke, du får bedre indeklima og du øger din boligs salgsværdi. Vælg Witas som din autoriserede isoleringsekspert.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close