Ukategoriseret

Naturen til for at blive brugtNaturen er ligesom en kæmpe legeplads både for børn og voksne. I naturen oplever vi frihed og stilhed, her kan vi være os selv, lige præcis som vi nu engang er. Naturen lader os op og bidrager til at vi kan bearbejde tanker og oplevelser, både de gode af slagsen men i særdeleshed også de svære. Flere og flere terapeuter laver terapi i naturen, der laves stresshaver og krigsveteraner med posttraumatisk stress behandles effektivt i naturen.

Husk at komme ud i det fri

Det kan anbefales, at du i dit travle moderne liv får prioriteret både at få bevæget dig tilstrækkeligt, sovet godt, spist fornuftigt og får brugt naturen aktivt. På den måde er du godt garderet mod det pres, du skal kunne modstå og agere i i disse moderne tider. Så har du på nuværende tidspunkt ikke fået implementeret, de sunde livsstilsvaner, er det en rigtig god idé at begynde nu, det er ikke for sent.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close