Mad og Sundhed

Undersøg altid de lokale forholde, når du bader

Selvom man betragter sig selv som en stærk svømmer. Så er det ikke bare altid, at man skal hoppe i vandet der, hvor man ellers synes, at det ser fristende ud. Hvis man er på en strand, så kan man selvfølgelig altid benytte sig af muligheden for at kigge på badeflaget. Det giver nemlig en indikation om, hvorvidt det er en god ide at hoppe ud i vandet. Eller om der er ting, som man skal være opmærksom på.

Spørg de lokale til råds

Men hvis der ikke er tale om en offentlig strand, og man derfor ikke kan navigere efter badeflag. Så er det altid en god ide, at spørge de lokale til råds. For de vil have en ide om, hvorvidt det er farligt at bade forskellige steder. For selvom det måske umiddelbart ser ufarligt ud. Så er det ikke altid, at det er det. Hvorfor man også hellere skal være på den sikre side, fremfor at stå bagefter og være kommet slemt til skade pga. dårlige forhold.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close