Ukategoriseret

Vinterferie med ski under fødderne


Har du i mange år valgt, at årets store ferie skulle holdes om sommeren – og gerne under varmere himmelstrøg i det sydlige Europa? Er du som årene er gået dog blevet noget træt af den nærmest uudholdelige turisme, som gør ferien ulidelig og stressende mange steder ved Middelhavet? Så er det måske en oplagt idé at prøve at holde hovedferien på et andet tidspunkt, nemlig om vinteren? Det gør flere og flere danskere, hvoraf mange har samme holdning som dig, eller som ganske enkelt synes, at det danske vejr efterhånden er blevet så varmt i sommermånederne, at der absolut ingen grund er til at bruge penge på at rejse med syd. Hvis du vil have masser af skøn natur, fantastiske vinteraktiviteter og sportsoplevelser alene eller sammen med venner eller familie, er der flere destinationer at vælge mellem. Både mod nord og mod syd. Men, vær i god tid, når du skal vælge feriebolig. Der er rift om de bedste.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close