Boligindretning

Reoler til alle formål

Smuk og praktisk indretning til kontoret

Som tiden løber, kommer der nye trends, og med nye trends kommer der en ny efterspørgsel, der med tiden kan skabe nye brancher og nye produkter. Således skabte computerens fødsel en helt ny efterspørgsel efter produkter, der bogstaveligt kunne understøtte dette nye stykke elektronik. Produktionen af computerborde så sit spæde skud i de år, hvor private mennesker fik adgang til computere. En af de virksomheder, der var med til fremstilling af små computerborde, var Reick Kontormøbler, der i 1987 blev grundlagt i Højer. Ejeren Christian havde dengang som nu en passion for møbler og det gode håndværk.

Fra computerbordet til reoler

Kerneproduktet hos Reick Kontormøbler fortsatte i lang tid med at være computerborde sammen med brevordnerkaruseller og skrivemaskineborde. Efterhånden er produktprogrammet udvidet til at omfatte produktion af reoler, skolemøbler, skranker, skriveborde, skuffekassetter, skærmvægge, sofamøbler, stålskabe, talerstol og tavler. Reick Kontormøbler producerer og sælger forskellige typer reoler og både metal reol og reol metal. Klik her og se de mange reoler. En metalreol kan f.eks. være en Dalsø Stålreol, der er et reolsystem med stor fleksibilitet. En af de andre reoler, som Reick Kontormøbler er kendte for er, Fumac reolen. Denne reol kan leveres i birk- eller bøgefiner samt i laminaterne antracit, hvid eller lysegrå.

Du finder Reick alle steder

Nutidens Reick produkter findes på mange kontorer, og blandt andet bibliotekerne har mange af deres nyere produkter; heriblandt arkivreoler og bogreoler. Reick producerer også forskellige læsemøbler, hvilket matcher godt med, at bibliotekerne er ved at gå fra udlåning af bøger til kulturhus. Reick fremstiller mange specialmøbler og har blandt andet produceret garderobe til Tønder Brandværn og specialmøbler til Alssund Gymnasium.

 

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close