Hus og have

Det grønne budskab


Vi lever i en tid, hvor der er kommet et stort fokus på bæredygtighed og grønne tiltag, og det er en god udvikling for kloden og os mennesker. Vi skal huske på, at kloden den har vi kun til låns, vi ejer den ikke og vi skal således give den videre til de kommende generationer, og det i en tilstand så de også har en reel mulighed for at kunne leve et godt liv, ligesom vi selv har gjort. Det vil sige at vi skal tage ansvar og ejerskab for den måde vi forvalter livet på, og her har der i den grad været plads til forbedring. Bedre sent end aldrig, det må man sige, men det er også ved at være sidste udkald, når vi skal vende retningen af den måde hvorpå kloden, miljøet og klimaet udvikler sig. Det er således en bunden opgave for os alle, at give vores bæredygtige bidrag til at jorden igen kommer i den gode holdbare balance, der er til gavn for os allesammen ligemeget hvor vi bor.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close