Hus og have

Lig komfortabelt, og sov sødt i din nye seng


Har du brug for en ny seng, simpelthen fordi din nuværende er blevet yderst ukomfortabel at sove på? Har det efterhånden gjort det svært for dig at sove ordentligt, fordi du konstant vågner med smerter i led og muskler? En dårlig søvnrytme kan have en enorm stor betydning for din dag, som risikerer at blive dårlig, simpelthen fordi du ikke er frisk og udhvilet, og du må trækkes med en øm krop. Det er uholdbart i længden og naturligvis ikke noget, som du skal affinde dig med, når det med stor sikkerhed kan undgås med en komfortabel kontinentalseng. Hvis du ikke har hørt om denne sengetype før, er det på tide, at du gør dig selv den tjeneste at gøre det nu. Den har hele tre madraslag. Nederst er der en boxmadras eller en polstret sengeramme, i midten er der en springmadras og øverst en topmadras. Simpelthen ren komfort og velvære, som du så absolut bør unde dig selv. Kig dig om ? udvalget er stort og spændende.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close