Ukategoriseret

HP Color toner til små og mellemstore virksomheder

De små og mellemstore virksomheder anvender mange gange en eller anden form for printer, og da der er et utal af forskellige printer produkter, findes der selvfølgelig også et hav af forskellige former for toner til disse printere. Det der er vigtigt, er at man får købt de rigtige toner bokse til ens printer, da den ellers vil gå hurtigt i stykker. Så hvis man har en HP printer, skal man sørge for at det er toner til en HP printer, eller i hvert fald en kompatibel toner til en HP printer. Der findes både de originale bokse, men man kan også få dem der er kompatible med produktet, og mange gange er disse også lidt billigere end de originale toner bokse. En smags sag, som man skal gøre op med sig selv, hvad man er til. Gå med livrem og seler, og købe de originale toner eller spare lidt og købe de kompatible enheder.

HP-color-laserjet-pro

Billedet viser de farver der er i toner boksene, vi kender dem alle, og mange af os har da også haft de forskellige farver på fingre og hænder efter vi har skiftet toner på printeren. Dette sker heldigvis ikke mere, de nye bokse som indeholder disse farver, er nemme at skifte, og har man for eksempel brug for en hp color laserjet pro m452nw toner, så kan man få både den originale og kompatible toner hos billigtoner.dk. Nem og hurtig bestilling, nem og hurtig udskiftning af toner, uden at man er smurt ind i farverne ved tonerskift.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close