Boligindretning

Styr på kalorieindtaget


Hvordan går det med dit kalorieindtag? Er der en god balance mellem det, der ryger indenbords og det som du forbrænder i løbet af din dag? Det er meget nemt, at blive fristet med måltider, der indeholder meget fedt, og søde sager der står og frister på kontoret. Men det er noget, som du skal være rigtig opmærksom på, for har du stillesiddende arbejde, og ryger der alt for meget indenbords, og får du ikke motioneret tilstrækkeligt, så sniger der sig lynhurtigt rigtig mange ekstra kilo på. Vi har fået vores krop til at bevæge den, og gør vi ikke det samtidig med, at spiser en kost fyldt med fedt og sukker, så er det en tikkende bombe under os set i forhold til vores sundhed, både den fysiske og den mentale. Så vil du gøre noget godt for dig selv, så træf de sunde valg, når det kommer til kost og motion, og prioritér din søvn, så er du godt på vej til et sundt og langt liv.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close