Uddannelse og Ledelse

Påskeferie

Påskeferien står for døren og under normale omstændigheder, var mange allerede nu nok igang med at pakke til at skulle på påskeferie. Enten i Danmark eller i udlandet. Men grundet Corona-krisen så er det i år fuldstændig udelukket, at man tager på påskeferie i udlandet, og myndighederne anbefaler også, at man bliver hjemme i påsken, i stedet for at gå i ‘ferie-mode’ i Danmark, selvom det kan være et sommerhus langt væk fra alt og alle. For hvis alle søger i sommerhus, så er der alligevel mange mennesker, som man kan komme i kontakt med, og dermed er smittefaren stor. Påskefrokoster bliver der formentlig heller ikke mange af i år. Selvom myndighederne har forbudt forsamlinger på alt over 10 personer, så tror jeg mange afholder sig fra at samles med familien i år. Det er simpelthen for risikabelt set i lyset af, at man kan risikere at smitte hinanden. Måske nogen vil holde påskefrokost via facetime.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close