Hus og have

Planlæg ikke hele ferien i detaljer


Næste gange du skal på ferie, så planlæg ikke hele turen ned i mindste detalje. Vi er vant til at planlægge alt, og det er næsten ved at udvikle sig til en dårlig vane. Det der sker, når alt planlægges og struktureres på alle leder og kanter, så mister vi magien og de øjeblikke der kan opstår i ikke planlagte situationer. Så gør dig selv den tjeneste, at selvfølgelig er ting der skal planlægges, for der givent nogle ting, som du gerne vil opleve, men lad osse dage være uplanlagte og bare gå ud i byen og se hvad du møder på din vej. Hvis du kigger tilbage i dit liv, er nogle af de bedste øjeblikke med garanti øjeblikke, der ikke var planlagt ned til mindste detalje, men øjeblikke opstået i ren spontanitet. Vi er nemlig fra naturens side slet ikke programmet til at være så styrende og kontrollerende, som vi har udviklet os til at være. Så tag den lige med ro og bare vær til.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close