Hus og have

Halvmarathon start i Odense

Vi kørte mod Odense, og havde dagen før været ovre og hente startnumre og fundet ud af hvor vi kunne parkere osv., så vi kunne tage den med ro i dag og undgå panik. Det var en god strategi. Vi fandt hurtigt en p-plads og gik derefter et smut ind på messen, der var mange mennesker og vi var glade for at vi ikke skulle hente startnumre.

Efter at have klædt om TO gange?kunne ikke beslutte mig til hvilken bluse jeg skulle løbe i, var usikker på temperaturen?.. gik vi over og afleverede vores bagage, og så satte vi os med en Red Bull og en banan. Vi var klar. Der var en halv time til løbstart, og så skulle jeg tisse. Vi gik udenfor og forsøgte at finde et toilet uden kø?.det var ikke muligt, og jeg begyndte at panikke lidt. Hvad er det der gør at kvinder bare er så mega langsomme om at tisse?? Nå men det lykkedes, jeg nåede det, og vi gik over til startområdet og stillede os heeeelt ned bagi.

Så gik starten og feltet bevægede sig langsomt hen mod porten. ?Kom, vi løber?, sagde Jens. ?Nix?, sagde jeg,- ?Mit løb starter dér?? jeg pegede på porten.


Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close