Mad og Sundhed

Opskrifter på Tapas med laks

Nu er jeg den type, der elsker laks og fisk, så jeg er bare mega glad for at man nu også kan få tapas retter med laks, eller bare opskrifterne på disse tapasretter med laks. Tapas kommer oprindeligt fra Spanien, de små retter man får serveret på de spanske restauranter, hvis man ikke skal have det helt store måltid – og alligevel bliver man mæt. Et er så at få tapas i Spanien og et andet så herhjemme, men heldigvis kan man nu få Tapas sendt direkte fra Spanien fra fromspainwithlove.dk og vupti, så har man sine ferieminder hjemme i sin egen stue. Firmaet har højkvalitets tapas specialiteter, og man går ikke forkert i byen, ved at få leveret tapas fra fromspainwithlove.dk. Udover deres udmærkede tapasretter, kan man også få mange forskellige tapas opskrifter.

Tapas med laks og flødeost

Jeg elsker simpelthen disse lakseruller med flødeost, og de er mange med på Tapas med laks tallerkenerne. Når jeg er sammen med tøserne, bestiller vi stort set altid disse Tapastallerkener med laks, og så får man også mange andre lækre ting med til sin laks. Laks er jo sundt, og godt for ens hjerne og sener i kroppen, så hvorfor ikke gøre noget godt for sin krop, når man nu godt kan lide laks. Udover disse lakse tapas, er der også mange andre mulige tapas retter som bestemt er værd at kaste sig ud i – de smager himmelsk, og er nemme at anrette og de fleste af ens gæster elsker at prøve noget nyt.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close