Mad og Sundhed

Frimann’s Gourmet – mad ud af huset!

Hos Frimann’s Gourmet finder du en fantastisk og bred menu bestående af lækkert gourmetmad, som laves af rigtige kokke som elsker at lave mad til dig!
Frimann’s Gourmet har en hjemmeside, hvor du kan du finde en oversigt over en stor række muligheder bestående af de forskellige menuer og buffeter som virksomheden tilbyder.
Det er til at finde op til 14 forskellige buffeter og du kan her finde blandt andet sommerbuffet, fødselsdagsbuffet, studenterbuffet og meget mere.
Desuden kan du bestille 3-retters menu til store begivenheder som f.eks. bryllup, og så kan du finde en menu kaldet ”mormors favoritter”

Hver eneste ret er kreeret af dygtige og erfarne kokke som benytter sig af friske og lækre råvarer for ikke at gå på kompromis med kvaliteten af deres mad. De lægger stor vægt på, at du modtager et fantastisk måltid mad.

Det er muligt at bestille menuer og buffeter i alverdens afskygninger, og Frimann’s Gourmet har gjort det endnu nemmere for dig, som kunde.
Det er nemlig muligt at bestille Buffet ud af huset på Sjælland og til større virksomheder, hvor du kan bestille mad til firmafester, frokost og reception.
Frimann’s Gourmet har mere eller mindre en løsning uanset hvad du ønsker, som ovennævnte.

Frimman’s Gourmet tilbyder også Tapas, under navnet Tapas By Frimann.
Det er muligt at finde disse lækre tapas i en butik nær dig, som f.eks. SuperBrugsen – det er til at finde din nærmeste forhandler på virksomhedens hjemmeside.
Du finder også på hjemmesiden en oversigt over deres såkaldte ‘Månedens tapas’.

Frimann’s Gourmet er opstartet af Claus Frimann, som leverer en ambition om at festligheder nemmere for dig, hvor du kan nyde godt af lækkert og hjemmelavet mad.
Virksomheden består af et team med meget dedikeret, erfarne og uddannede kokke som hver dag bestræber sig for at lave den bedste mad til dig og dine gæster.

Vil du vide mere om Frimann’s Gourmet?
Så tag et kig forbi deres hjemmeside eller ring dem op for at høre mere!

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close