Mad og Sundhed

Lev et aktivt livRigtig mange af os har efterhånden forstået budskabet om, at der er vigtigt for vores sundhed og trivsel at vi kommer op af sofaen og lever et langt mere aktivt liv. Det moderne liv er fyldt med passivitet, og teknologien er en af de helt store syndere. Vi er tiltrukket til vores forskellige skærme, både når vi er på arbejde og når vi holder fri. Det er ligesom om, at mobilen er blevet vores forlængede arm, og at den bare er blevet koblet til vores krop.

Hvad kan du gøre?

Hvis du ikke ligefrem er superelsker af fysisk aktivitet, så kan du sagtens nøjes med at gå ture. Du behøver ikke at skulle løbe halv og hel marathon for at blive sund. Alt tæller i bevægelsesregnskabet, hvis udgangspunktet er at du tidligere har været inaktiv. For rigtig mange nybegyndere på motionsfronten, skal de bare lige igang, før de rent faktisk bliver glade for at bevæge sig. Så kom igang.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close