Hus og have

Brug internettet til at kontakte din læge

I dag kan man ofte holde en konsultation med sin læge, for at få svar på nogle ting. Så sparer man et besøg derned, og det er også noget som har købt en del mere frihed til lægerne. Så behøver man ikke at booke tider til folk, som rent faktisk bare kunne have været blevet hjemme. Har man brug for at blive undersøgt, tager man selvfølgelig stadig ned til sin læge. Det er dog mange som bare har brug for at få opfrisket en recept.

En ting som man ikke tager lang tid, og kan gøres med et par enkelte klik. Så det er også noget, som man kan få afviklet hurtigt. Du har alt andet lige en hel del at komme efter, hvis det er man begynder med at skrive med sin læge på mail i stedet for at tage derned hver gang. Du kan læse om hvilke fordele der ellers er ved at bruge nettet til at kontakte din læge. Så det er også noget, man måske ville gøre fremover, når det er man skal have fat i sin læge.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close