Ferie og lejligheder

Stort udvalg af fyrværkeri hos Krudtteltet.dk

Hvor er det blevet nemt at handle krudt og fyrværkeri til Nytårsaften eller en anden festlig lejlighed. Jeg er sluppet for at skulle ud i kulden og handle krudt og raketter og hvad der ellers hører med til disse festlige højtider. Jeg elsker at se på alle de flotte raketter når de lyser op på himlen – det med at tænde dem og fyre dem af, det får drengene lov til, og så nyder jeg det flotte festlige fyrværkeri. Jeg vidste faktisk ikke engang at der fandtes så mange forskellige udgaver indenfor fyrværkeri, indtil jeg kom ind på hjemmeside krudtteltet.dk – sikke et stort udvalg de har – jeg tror faktisk ikke der kan findes mere end det de har repræsenteret på deres hjemmeside. Ikke bare er deres hjemmeside hurtig og nem at finde rundt i, men der er også gode tilbud.

Shop batterier på krudtteltet.dk

Jeg selv er mest til de batterier man bare tænder og så kører det selv derud af i et stort farve show af raketter. For mig eller nærmere os, er krudtteltet stedet hvor vi handler vores krudt og fyrværkeri og diverse tilbehør, når vi har brug for lidt kulørt til vores fester eller højtider. Sidst havde vi afholdt en stor fest, hvor vi ved midnatstid, gik ud og fyrede en del raketter af – nogen siger at man kun må gøre det Nytårsaften, men jeg kan ikke se hvorfor jeg ikke må, når vi har en stor festlig lejlighed vi gerne vil fejre og afslutte på denne måde,

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close