Boligindretning

Forkæl din elskede

Vis din kærlighed


Det er i handlinger, at man virkelig viser hvem man er, ord er flygtige og nemme at sige, men handlinger kræver noget mere af os. I en travl hverdag hvor de fleste er udfordret på tilstrækkeligt med tid, er det ikke altid, at man sådan lige mærker kærligheden, men så må man lige fra tid til anden hanke op i sig selv, og lige vise at jo man elsker rent faktisk ens partner. Det store findes i det små, siges det klogt, og det er så sandt, som det er tænkt og sagt. Man behøver ikke forkæle hinanden med dyre gaver, små ting og overraskelser er mindst lige så skønne, det er helt sikkert. Så er det ved at være længe siden, at I sidst sådan rigtig har forkælet hinanden, så er det da bare med at komme igang og få prioriteret kærligheden, den er jo trods alt det mest dyrebare vi har her i livet, når alt kommer til alt. Husk hinanden og husk kærligheden.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close