Ferie og lejligheder

Lej en Myselfie til din næste fest

Leje af en selfie-maskine til fester bliver mere og mere populært som en fantastisk måde at sætte liv i enhver særlig lejlighed. Selfie-maskiner er den perfekte måde at indfange minder på, tage sjove billeder og sikre, at alle har noget at tale om længe efter arrangementet er slut. 

Selfie-maskiner fås i mange forskellige størrelser, former og stilarter, så du er sikker på at finde en, der passer perfekt til din fest. Du kan vælge alt fra en interaktiv kabine med skarpt lys og rekvisitter til en stationær kiosk med et let stativstativ. Hvis du vil have noget helt unikt, kan du endda vælge en LED-belyst eller holografisk maskine! Du kan også tilpasse maskinens udseende med farvemuligheder, der passer til festens tema. læs mere via linket https://myselfie.dk/pages/lej-en-myselfie

Dine gæster vil have det uendeligt sjovt at tage billeder med deres venner, familiemedlemmer og kolleger. Maskinerne er udstyret med kameraer og touchscreens for nem betjening; gæsterne skal blot trykke på knappen på skærmen for at udløse kameraet og tage et billede! Det bedste af det hele er, at hvert foto udskrives på mindre end 20 sekunder, så du behøver ikke at bekymre dig om at vente på billeder. Desuden tilbyder de fleste selfie-maskiner masser af ekstra funktioner som animerede baggrunde, tilpassede rammer eller kanter, musiksynkroniseringsfunktioner, integration af sociale medier (så gæsterne kan dele deres selfies på deres foretrukne platforme) og meget mere. 

Desuden fjerner leje af en selvbetjent photo booth enhver stress forbundet med traditionelle fotograferingstjenester – ingen brug for fotografer eller hot flashes! Alle billeder, der bliver taget til dit arrangement, bliver gemt digitalt, så du altid har adgang til disse særlige minder længe efter aftenens afslutning. Desuden tilbyder mange virksomheder nu også virtuelle fotobåse-muligheder; disse giver gæsterne mulighed for at tage selfies derhjemme ved hjælp af deres egne enheder, mens de nyder alle de samme funktioner som ved en festoplevelse på stedet! 

Når det er tid til at leje en selfie-maskine til din næste særlige lejlighed eller begivenhed, er der ikke noget bedre valg end at hyre en professionel tjenesteudbyder, der kan levere udstyr af høj kvalitet, der er skræddersyet specifikt til dine behov. Med alle disse fantastiske fordele ved at leje en selfie-maskine til fester i baghovedet, hvad venter du så på? Gør dig klar til nogle sjove tider forude!

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close