Industri og Erhverv

Langtidsholdbare blomster til kontoret

Det er ikke kun til venner og bekendte at man kan købe disse langtidsholdbare blomster til – men en flot buket der kan stå på kontoret i op til 6 måneder, er med til at live lidt op på en arbejdsplads, så der er lidt flot at kigge på. Jeg selv elsker at have en eller to blomster buketter stående på min arbejdsplads – om det så lige er hjemme, da jeg arbejder hjemmefra i disse Corona tider, eller på kontoret – pointen er at det liver op, og giver mig et lysere sind og positiv indstilling til dagens gøremål. Det at man kan få langtidsholdbare blomster fra livingflowers.dk gør også at omkostningerne i en virksomhed ikke behøver at stige voldsomt fordi man giver sine medarbejdere denne påskønnelse med blomster.

Farver i blomster buketten

Det at bestille blomster buketter fra Living Flowers er nemt, og man kan få dem i lige de farver man ønsker og i de farver der passer ind i de steder hvor blomster buketten skal placeres. Jeg selv er meget til de lidt orange farver som ses på billedet – det lyser op på en ellers grå hverdag, og gør at arbejdet glider nemmere fra hånden. Jeg selv er til en abonnements ordning, så behøver jeg ikke bekymre mig om at skulle genbestille når de 6 måneder er ved at være gået – og blomster buketterne bare kommer. Nogen gange når jeg køber til en af vennerne, så køber jeg også en vase de kan være i, og så er gaven perfekt.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close