Industri og Erhverv

Nytårsfortsæt – kan du knappe dine cowboybukser?

Trænger du til at føle dig godt tilpas i din krop ovenpå julen og nytåret? Har du brug for at tabe nogle kilo og se mere lækker ud i nogle stramme cowboybukser? Så er løsningen at tænke mere over hvad du fylder på din tallerken og hvor meget du spiser af gangen. Derudover kan gå og løbeture hjælpe til at du begynder at tabe de nødvendige kilo. Sæt dig gerne nogle mål hvor du uddyber hvordan du ønsker at tabe dig.

Sund kost der smager godt

Der er mangle muligheder for at lave lækkert og sundt mad der tilmed også smager godt. Prøv f.x. riskiks med flødeost eller hytteost, eller find noget lækkert pålæg til dine riskiks. Der findes også riskiks med forskellig smag hvis du ønsker en variant der ikke er neutral.
Knækbrød er også en god løsning og ikke noget der indeholder mange kalorier.
Det er rigtig godt at dele dine mål med venner og familie, så de kan hjælpe og støtte dig i kampen for at smide kiloene

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close