Industri og Erhverv

Book din rejse her på nettet

Vil man gerne ud og se verden, er der mange måder man kan komme det på i dag. Mange vælger og gøre det med flyet, fordi det tager ikke lang tid, og det er også noget man kan finde til en god pris her i dag. Så det er ikke fordi, at man skal hen og ruinere sig selv bare fordi man gerne vil op og flyve. Dog har det også nogle andre konsekvenser, og det er selvfølgelig at det forurener meget. Det er ikke noget, som alle lige tænker over, men det er der sandelig også nogle som gør.

Det har også været oppe og vende i debatten, om hvorvidt flybilletter skal være dyrere, om selskaberne skal være underlagt en vis kvote eller andet. Alternative brændstoffer er også meget vellidt, og noget man kan indføre mange steder. Om det er toget, bilen eller flyver man bruger, kan man stadig være en fornuftigt og betænksom borger af kloden, og vælge det som sviner mindst for andre der ikke rejser.

Tilbud på kufferter

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close