Ferie og lejligheder

Tænk på dit forbrug


Vi lever i en tid, hvor vi i langt højere grad end tidligere skal være bevidste omkring vores forbrug, og hvor stort et klimaaftryk vi hver især efterlader. At klimaet er kommet i voldsom ubalance, og viser sig fra sin bidske side, det kan der vidst ikke længere være nogen som helst tvivl om, og selv de mest klimaskeptiske kan efterhånden godt se, at den er helt galt, og vi skal til at gøre noget aktivt, hvis vi i fremtiden også skal kunne leve på en ordenlig måde. Det stiller nye og anderledes krav til os alle, vi skal i højere grad indtænke forhold som bæredygtighed, når vi producerer og forbruger,og det er nyt. Selvom vi Danmark har haft førertrøjen på, når det kommer til at gøre gode ting for miljøet, så er andre lande også ved at komme op i gear, og vi skal sørge for at fastholde og udvikle på vores evner indenfor de bæredygtige og miljømæssige områder også i fremtiden.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close