Industri og Erhverv

En økonomi der ikke hænger ordentligt sammen

Landbruget er et af de områder, som har været meget oppe i medierne de seneste år. Det er ofte i forbindelse med økonomien i det, omkostningerne for landmændende kontra indkomsten herfra. For mange har det været nogle hårde år, hvor høsten har været dårlig, økonomien har ikke været til at kunne være effektive nok eller på anden vis er kommet bagud i regnskabet. Der er også mange, som er kommet i fedtefadet for forurening af den ene og den anden art, i form af sprøjtemidler.

Staten har selvfølgelig været inde flere gange og blande sig i sagen, og har været til med nogle pakker i form af økonomisk opsving. Det er alt andet lige noget, som også har noget at gøre med den økologiske omstilling. Der er mange som indretter sig efter det, men det er også noget som er kosteligt for mange, og hvis man så mister kunder henover tid, fordi dogmen vokser sig mere permanent i folks underbevidsthed.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close