Uddannelse og Ledelse

Gode relationer skaber sundhed

Nu hvor efteråret rusker og vinteren er på vej, så drømmer vi alle om varmere himmelstrøg, god mad, sol og strand. Det er ikke altid, at ferielivet forbindes med sundhed, men ifølge en ny undersøgelse, så har ferien en positiv påvirkning på helbreddet.
Ved at rejse sammen med en, du elsker, det kunne f.eks. være din mor eller et andet nært familiemedlem, så kan du reducere stress, forbedre dit immunforsvar og reducere risikoen for hjertekarsygdomme. Faktisk viser undersøgelsen at en ferietur med mor er ligeså godt for dit helbred som en god nats søvn og sund kost.

Der er heldigvis ingen grund til at stresse, hvis du har brugt alt din ferie i år. Du behøver nemlig ikke rejse væk for at forbedre dit helbred. Du kan nøjes med at mødes med din familie i Danmark og skabe gode oplevelser i dagligdagen sammen med dem du elsker. Forskningen viser, at det, vi bruger tid og opmærksomhed på, påvirker den måde vi tænker. Gode ??forhold og et tæt forhold til familie og venner giver os sikkerhed og forudsigelighed i vores liv, og netop det er med til at skabe både mental sundhed, men også en væsentlig forbedring af dit helbred.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close