Uddannelse og Ledelse

Sardinien er paradis for strandelskere

Hvis du drømmer om en ferie i Caribien, men ikke orker den lange tur og tidsforskellen, så skulle du i stedet overveje at tage en tur til Sardinien. Sardinien kaldes ofte Europas Caribien. Det er med god grund, for her for du de flottest strande med krystalklart vand, blødt sand og høje temperaturer.
Prøv f.eks. den populære Stintino strand eller kør nord på til Costa Smeralda og sejl rundt i skærgården, hvor du finder sand i flotte lyserøde nuancer, vand som du kan se flere meter igennem og flotte landskaber med bjerge langs kysten.
På sardinien kan du også besøge de hyggelige italienske middelalderbyer med flotte huse og snoede gader.
Det der især er smukt er bjerglandskabet som både er goldt og imponerende og indbyder til cykelture, gåture og køreture, hvis du altså ikke har tendens til køresyge.
Sardinien er også kendt for helstegt pattegris som er en populær egnsret. Den smager himmelsk.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close