Mad og Sundhed

Hold ferie i det skønne Venedig


Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt for mange at holde ferie et sted, hvor man virkelig har mulighed for ikke kun at kunne koble af og lade batterierne op, men helt sikkert også at få masser af dejlige oplevelser, som man ikke ville kunne få derhjemme. Hvis du i dén grad vil have nogle unikke ferieminder med dig hjem, skulle du overveje, om ferien ikke skal holdes i det fantastiske Venedig. Det er en ikke mindre end helt unik by, som med sin historie og arkitektoniske udformning og kunstværker hører til i den absolutte verdensklasse. Den skønne italienske by er med sine kanaler og gondoler, bygningsværker, restauranter, caféer og muséer så spændende for de fleste, at hvad enten du skal holde ferie alene eller med andre, og hvad end disse er børn eller voksne, så vil byen have noget at byde på for såvel store som små. Du skal dog være i god tid med at booke din feriebolig. Der er nemlig rift om så at sige al form for logi – ikke mindst i sommermånederne.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close