Elektronik

Kontinentalseng ? find din nye seng på nettet


Har du bestemt dig for, at den næste seng, du skal ud og investere i, med stor sandsynlighed skal være en kontinentalseng? Så er det sikkert fordi, at du søger efter en sengeløsning, hvor komfort og velvære er i fokus, for det er det i høj grad med en elevationsseng. Den består typisk af tre lag, nemlig en boxmadras eller en polstret bund, en springmadras og en topmadras. Benene til sengen er inkluderet, mens du ofte selv skal ud og tilkøbe en gavl/et hovedgærde, hvis du ønske det. Det er en seng, som er lækker og komfortabel. Designet er enkelt, moderne og nærmest minimalistisk, og sengen passer derfor ind i mange danske boliger. Når du optimerer dit sovemiljø med en elevationsseng, er det vigtigt, at du tjekker specifikationerne for de enkelte madrasser, så du får en løsning, som sidder lige i skabet og dækker dine behov for komfort, støtte og fordeling af kropsvægt. Det er derfor en god idé at gå online og tjekke det store udvalg, inden du træffer et definitivt valg.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close