Service og økonomi

Blochwood

Blochwood

Blochwood er en virksomhed bestående af to designere, nemlig Jan Bloch-Jørgensen og Maria Bloch-Jørgensen. Hvis du følger det anviste link, vil du hurtigt opdage, at vores produkter kan være et perfekt supplement til din boligindretning. Vi designer og fremstiller træfigurer, som skildrer nuttede dyr, der kan få dine gæster til at trække på smilebåndet. Så hvis du er en person, der sætter pris på flot og unikt design, er du meget velkommen til at besøge vores webshop, hvor du kan finde en række produkter, der med sikkerhed vil have din interesse. Det er ikke uden grund, at vores kunder foretrækker os. Så hvis du gerne give et unikt produkt i gave, kan vi varmt anbefale, at du bestiller nogle af vores trækænguruer, som byder på et udsøgt design. Vi er ret sikre på, at modtageren vil kunne se, at du har gjort dig umage for at vise, at du virkelig holder af ham eller hende.

Kænguru træfigurer

Et kort besøg på vores webshop vil afsløre, at vi er vilde med Australiens dyr og deres unikke egenskaber. Der er tale om dyr, der virker fascinerende på en og får én til at smile. Det smarte ved vores træfigurer er, at de sagtens kan udsmykke alle rummene i din bolig. Hvis du gerne vil byde dine gæster velkommen med vores træfigurer, kan man fordel stille dem i entréen. Det kan give anledning til nogle spændende samtaler om deres stil og design. Det kan være en icebreaker, hvis dine gæster besøger dig for første gang.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close