Service og økonomi

Huslån beregner

Når man skal købe hus, er det altid godt lige at kigge på ens økonomi, og se om de kn holde med de nye omkostninger der kommer ved det huskøb man planlægger. Det er i hvert fald min erfaring, at det godt kan betale sig, at være godt forberedt, hvis man skal ud og låne penge for at få tingene til at falde på plads. Jeg plejer at gøre det, at jeg kigger på salgsopstillingen af det hus jeg gerne vil købe, ser hvad det vil koste mig med de udgifter der er anført her – så kender jeg nogen lunde mit eget forbrug af vand, varme og el, og hvad jeg ellers har af faste udgifter – så får jeg et beløb til overs, og det er det de kalder rådighedsbeløbet. Når jeg nævner det, er det fordi det er vigtigt at man kender dette inden man køber hus.

Huslån hos Simpelkredit.dk

På Simpelkredit.dk har de en huskøb beregner – og man kan ansøge om at få et fuldstændigt uforpligtende tilbud på, hvor meget man kan låne og på hvilke lånevilkår – også selvom banken har sagt nej til huslån, kan det måske lade sig gøre. Jeg havde nu selv lavet min egen lille beregning inden jeg ansøgte, og da lånetilbuddet så kom, faktisk allerede dagen efter, kunne jeg godt låne til min nye bolig. Det jeg tænker der er vigtig er at man har et fornuftigt rådighedsbeløb efter huskøb, så man ikke kommer til at sidde for hårdt i det, og det bliver for surt i længden.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close