Industri og Erhverv

Tænkt stort og bredt


Her i andedammen Danmark går det godt, det kan vi ikke komme uden om, og det skal vi danskere virkelig være meget taknemmelige for. En hurtig afstikker til udlandet viser tydeligt, at vi er priviligerede mennesker set i forhold til hvordan rigtige mange andre befolkninger lever. Men vi kan meget nemt komme til at glemme, hvor godt vi har det, og vi er også kendte for at brokke os, og det sker tit, når det er, at man har det for godt. Så har man tid og overskud til at brokke sig om stort og småt, men det er spild af energi og det fører ikke til noget produktivt overhovedet. Tænk istedetfor stort og ud af boksen, tænk over hvad du kan bidrage med til verden af gode ting, både i dit nærmiljø men også i det lidt større perspektiv eksempelvis klimaet. Hvordan kan du leve, således at du ikke belaster klimaet unødigt, og hvordan kan du være en god samfundsborger til gavn for alle.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close