Industri og Erhverv

Et Testcenter for alle dine vindmøller

Et Testcenter kan foretage sig mange ting i dag, og hvis man gerne vil ind og Læs mere her på nettet omkring hvad laboratorierne foretager sig. Så er der også god mulighed for det, og man kan komme i direkte kontakt med de førende eksperter på området. Det kunne eksempelvis være. at man skulle til og stille vindmøller op i et andet land. Det land kan have nogle helt andre vind og vejrforhold end det man er vant til.

Det rejser også nogle spørgsmål, om hvorvidt ens vindmøller kan operere i det område eller ej. Det går jo ikke, at der kommer så intens en regn, at det er noget som ender med at ødelægge vingerne på vindmøllen. Det er jo den primære kraft i sådan en operation, og hvis de bliver beskadiget er det noget som skal ordnes hurtigt. Ellers kan man risikere at de ikke generer nok strøm eller generer noget overhovedet.

Få taget en test for alle slags forhold

Mulighederne er som sagt mange, når det er man finder hjælpen hos nogle af de førende eksperter på området i dag. En Lightning test er til. når man skal være sikker på, at vindmøllerne ikke går til hvis et tilfældigt lynnedslag rammer vindmøllen. Det siger jo sig selv, at det ikke er super godt hvis det sker i første omgang, dog kan man være på den sikre side, i forhold til om der sker noget eller ej. Kommunikationscenteret i vindmøllen kunne blive beskadiget og det kan skabe en masse problemer.

Rai erosion testing for de steder, hvor regn rent faktisk også kan udgøre en reel fare. Tensile testing og mange andre Skræddersyet tests til jeres produkter ligger og venter på en, hvis det er noget man har brug for i dag. Så kan man være på den sikre side, for en reparation på en vindmølle er ikke bare lige noget man gør hurtigt. Det er en større operation som kan være meget dyr for ens forretning i dag.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close