Boligindretning

Smukke møbler i råt design

Ikke alle holder af de masseproducerede møbler, der pryder mange af de store butikskæder. Nogle mennesker elsker, når der bliver kælet om detaljen, og når købsoplevelsen også bliver en del af møblet.

Specialbutik

Et sådan helt speciel oplevelse kan du få i de specialbutikker, der oftest ligger inde i bymidten eller gemt ude i en af byens små stræder. På Herlev Hovedgade finder du Møbelmutter, der bl.a. sælger det helt perfekte vitrineskab Sort vitrineskab industrielt design. Møbelmutter er et smukt, enkelt og råd design, og du er sikker på en personlig og varm betjening. Butikken byder altid på god service, kaffe og rosé, og så følger indehaverne møblet helt til dørs, og de ser det også gerne hjemme i din stue.
Møbelmutter designer selv møblerne, og alle møblerne er specialdesignede. Møblerne laves mest i jern og træ

Møbelmutter

Hos Møbelmutter finder du opbevaringsmøbler, borde, stole, lamper, boligtilbehør og sort vitrineskab. Specielt det sorte vitrineskab er populært. Det er bygget op i sort malet jern med et stort glasparti som front. Hylderne er sort malet jern, og aller hylderne er svejset fast. Møblet leveres samlet.

Vitrineskab

Et vitrineskab kan bruges til mange ting. Kun fantasien sætter grænsen. Du kan have glas stående. Dette er en rigtig god ide, hvis du er samler og har glas til forskellige lejligheder. Et vitrineskab egner sig også godt som bogskab. Eller til børnenes legetøj. Eller til lige det, som du samler på. Det kan være gamle dukker, strandskaller sat i rammer, fint porcelæn, souvenirs fra dine udenlandsrejser. Eller måske små miniaturemodeller af møbler. Skabene fås i forskellige størrelser, så du kan få det design, der passer præcist til dit hjem. Er du i tvivl om, hvilke mål, der passer til dit vitrineskab, så hjælper vi dig gerne. Det skal være perfekt.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close