Familie og børn

Plejende maske til læberne

Nogle af os kvinder, og for den sags skyld også mænd, gør en del ud af at pleje deres krop herunder ens læber. Mange børn render allerede rundt med en læbepomade for at undgå udtørrede og sprækkede læber. Jeg selv har da også en liggende, men er nok ikke helt så god til at anvende den. Der er et websted der kalder det for læbepleje, så det må da være noget lidt mere dybtgående end en almindelig læbepomade. Sikke dog et ord at stave til, og så fandtes det ikke engang i stavekontrollen, efter den måde jeg først forsøgte at skrive det. Nå, men denne læbepleje ser ud til at være en eller anden slags maske til ens læber.

Laebepleje

Eller som der står, læbe balsam – det går ud på det samme, læberne får noget fugtighed tilsat, slut. Så har vi de piger der gør lidt mere ud af sine læber, med botox, og det syntes jeg virkelig er synd. Så er der et produkt der hedder laneige lip sleeping mask fra adasboutique.dk, som skulle have en super duper effekt på ens læber. Men tror at de mister en del kunder, hvis de ikke får oversat siden, fra engelsk til dansk. Laneige lip er et læbe pleje produkt, hvorfor ikke bare skrive det i stedet for sleeping mask. Det er ikke alle der kan engelsk, og de vil nok hoppe væk fra en sådan overskrift, og google videre for at se om de kan finde noget de kan forstå som er dansk.

Vis mere
Back to top button
Close