Industri og Erhverv

Tænker du over din kost


I disse år oplever vi et markant fokus på kost og sundhed i et omfang, vi nok ikke havde set komme. Vi er blevet bevidste omkring at leve et sundt liv og gøre en aktiv indsats for at være i trivsel både fysisk og mentalt. Og det kan gøres på rigtig mange niveauer, her er der ikke tale om at vi skal ud at løbe marathon og tælle kalorier. Her er der tale om sund fornuft, om ikke at indtage mere end du forbrænder, at sørge for at spise varieret ligesom du sørger for at have en god balance mellem bevægelse og hvile. Det er ikke en raketvidenskab, og det skal ikke gøres mere kompliceret end det er, det handler blot om at få fornuften til at råde, og så gøre en aktiv indsats, for vi ved jo som bekendt godt, et der ikke kommer noget ud af intet. Ansvaret ligger hos det enkelte menneske og ikke nogen andre steder. Og det er ikke altid lige let, men det er altid godt at være aktiv.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close