Stresset eller ej?

 

Stress kommer snigende. Ganske langsomt opbygges en overbelastnings-tilstand, som mange mennesker er gode til at ignorere.

Ubehandlet stress giver anledning til en række ubehagelige symptomer, som varierer i alvorlighedsgrad. Sikkert er det dog, at gøre du intet ved din stress, så forværres den.

I værste tilfælde kan stress føre til udbrændthed og endda dødsfald. Derfor er det altid klogt at konsultere en ekspert ved mistanke om stress, så du hurtigt kan gribe ind og forebygge.

 

Har du symptomer på stress?

Tag testen her

Rikke Dunne
Stresskonsulent
28 53 33 65
positivmentalitet@donebydunne.dk

%

Andel af ubehandlet stress som forårsager depression og angst

Stressrådgivning

Fordi stress ikke opstår som en pludselig hændelse, men bygges op over tid, kan det være særdeles vanskelig selv at vurdere om du er stresset.

Dine omgivelser vil typisk bemærke det før dig selv, da stresshormoner i kroppen giver anledning til ændret adfærd og formindsket overblik. En virksomhed med mange stressede kan sammenlignes med en bil med kun 2 hjul. Det kører ikke derud af.

Derfor kan det være en yderst fordelagtig investering, at få overblik over stressniveauet i virksomheden startende med den enkelte medarbejder eller leder.

Find ud af om du er stresse og hvad du kan gøre ved det i en stressrådgivnings-samtale med Positiv Mentalitet.

Samtalen varer 1 time og koster 995 kr + moms.

Bestil en rådgivningssamtale nu

Ring 28 53 33 65 eller

skriv en mail til positivmentalitet@donebydunne.dk

Andel af personer, der føler sig nervøse eller stressede

Udgifter til stressrelaterede hjerte-kar sygdomme