Stresscoaching-forløb for medarbejdere og ledere

 

Langvarig stress har bl.a alvorlige kognitive konsekvenser. Hippucampus, der normalt er den del af hjernen der hjælper os til at berolige kroppen, skrumper.

Når hippocampus skrumper, kan den ikke længere håndtere den belastning stress er, og det påvirker vores mentale formåen, således at stress faktisk mindsker menneskets evne til at tænke klart, planlægge og effektuere.

Sagt med andre ord gør stress os mindre intelligente, mindre effektive og mindre opmærksomme.

Det kan få alvorlige konsekvenser på en arbejdsplads, hvis medarbejdere og ledere kører “på halv drift”.

Rikke Dunne
Stresskonsulent
28 53 33 65
positivmentalitet@donebydunne.dk

7 samtaler

At nedbringe stressniveauet i virksomheden giver god mening. Sygemeldinger er omkostningstunge, og stressede medarbejdere er mindre effektive.

Stresshåndtering kan læres og indarbejdes i de daglige processer til gavn for den enkelte og virksomheden – og det behøver kun at at tage 10 uger.

Et stresscoaching-forløb for medarbejdere eller ledere indeholder 7 samtaler, der giver de bedste og mest brugbare værktøjer til stresshåndtering. Du udstyres med et nyt mindset, der gør dig mere robust, og gør dig i stand til at mestre både privat- og arbejdslivet.

Stressfrie medarbejdere har færre sygedage, er gladere, mere effektive og motiverede.

Gør stresscoaching til en fast del af virksomhedens arbejdsmiljøplan – det gavner økonomien, personalet og virksomheden.

Et stresscoaching-forløb a 7 samtaler inkl. materialer koster 7200 kr + moms.

Coaching finder sted alle hverdage fra kl. 17 + weekender ved personligt fremmøde i Positiv Mentalitets praksis eller via telefon/skype.

Så mange danskere føler sig udbrændte på jobbet

Bestil stresscoaching nu

Ring 28 53 33 65 eller

skriv en mail til positivmentalitet@donebydunne.dk

Så mange oplever daglige stress-symptomer

Så mange lider af alvorlig stress