Mit navn er Rikke Dunne.
Jeg hjælper virksomheder og medarbejdere med at reducere stress og øge trivslen på arbejdspladsen vis strategisk medarbejderudvikling

Jeg tror på at medarbejderne er virksomhedens største aktiv. Derfor skal de have det godt og arbejde under optimale forhold.

Optimale arbejdsforhold skabes, når der hersker et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel, fravær af stress og konflikt og udnyttelsen af kompetencerne går op i en højere enhed.

Hvis det ikke er tilfældet i din virksomhed, hjælper jeg gerne.

Min baggrund

Jeg er certificeret organisationscoach og certificeret stresscoach.
Jeg er også positiv psykologi vejleder og har en uddannelse som konfliktmægler.

I flere år har jeg fungeret som arbejdsmiljørepræsentant.

Jeg har i en årrække arbejdet som projektleder indenfor innovation og entreprenørskab – og har ligeledes erfaring med kompetenceudvikling og ledersparring i mit job som virksomhedskonsulent.

Derudover er jeg såvel privat som professionelt godt inde i stressens mekanismer og hvilken ødelæggende effekt stress kan have for individet – men sandelig også for organisationen.

I dag hjælper jeg virksomheder med at reducere stress og øge medarbejdernes trivsel via en række ydelser som du kan læse om her

Jeg tilbyder virksomheder konsulentydelser indenfor disse temaer

Stresshåndtering

Personalepolitikker

Coaching

Kompetenceudvikling

Arbejdsmiljø

Projektledelse 

Ønsker du

 

  • en uforpligtende samtale om stressreduktion, arbejdsmiljø eller har du brug for konkret projektleder-assistance, så kontakt mig her

Jeg kan anbefale Rikke som coach til alle, der har brug for vejledning og rådgivning, og jeg håber alle andre tager ligeså meget med fra deres coaching, som jeg gjorde.

Jeg har lært, hvor vigtigt det er at erkende stress, og få hjælp.

GRATIS E-BOG

HAR KARRIEREN OVERTAGET DIT LIV?

3 tegn på du er karriere-ramt & hvad du kan gøre ved det. 

 

Du får også fremover Positiv Mentalitets nyhedsbrev med inspiration til hvordan du opnår work-life balance, mindre stress, større trivsel og bedre søvn. 

Tak for din tilmelding