Forudsætningen for veludført arbejde er kompetente medarbejdere

For at sikre kontinuerlig vækst og konkurrencefordele, kræves det, at medarbejderne besidder de ressourcer og den viden, som er nødvendig for at de kan udfylde deres jobfunktion.

En stabil opdateret medarbejdergruppe opnås ved at have fokus på personalets kompetenceudvikling.

Strategisk kompetenceudvikling handler om at tage udgangspunkt i virksomhedens nuværende og fremtidige opgaveporteføljer, og med disse for øje efter- og videreuddanne medarbejdere og ledere, så de til enhver tid har den nødvendige know-how til at opfylde virksomhedens strategi og formål.

Planlægning af virksomhedens kompetencebehov sker via udarbejdelse og forankring af en uddannelsesstrategi.

Voksen- og efteruddannelsestilbud gør medarbejderne mere effektive og er med til at øge kvaliteten af virksomhedernes ydelser og produkter.

Tænketanken DEA

Uddannelsesstrategi

En uddannelsesesstrategi er virksomhedens garanti for at medarbejdernes viden og kunnen til stadighed vedligeholdes og opdateres.

Med en uddannelsesplan kan virksomheden lettere holde overblik over de behov som er foreliggende samt de ønsker og efter- og videreuddannelse som personalet tilkendegiver.

Mange virksomheder har ikke en uddannelsesstrategi, og det kan have den konsekvens, at der pludselig opstår mangel på særlige kompetencer. Dette kan betyde nedgang i produktion eller stilstand i virksomhedens aktiviteter.

Men en strategi på uddannelsesområdet har virksomheden et forkromet overblik over uddannelsesbehov – og ønsker samt en plan for, hvorledes disse ting føres ud i livet.

%

Andel af medarbejdere der ikke får efteruddanelse

Få en uddannelsesstrategi nu

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

rikke@donebydunne.dk
28 53 33 65

GRATIS E-BOG

HAR KARRIEREN OVERTAGET DIT LIV?

3 tegn på du er karriere-ramt & hvad du kan gøre ved det. 

 

Du får også fremover Positiv Mentalitets nyhedsbrev med inspiration til hvordan du opnår work-life balance, mindre stress, større trivsel og bedre søvn. 

Tak for din tilmelding